MOI!

Tulin sittenkin vielä tänään piipahtamaan täällä. Elämäntaparemontin kilpailujakso on lopussa, tänään loppuu. Huomenna on sit ns. virallinen punnitus... Uusi elämäntapa, mikä tästä remontista on tuloksena, jatkuu edelleen :). On tullut vielä tervellisempi ruokavalio (tai no ainakin tarkkailua syömisten suhteen vähän fiksummin) sekä liikuntaa reippaasti lisää. Sauvalenkkeilystäkin on tullut jo niin tärkeää, et ahidstaa, jos ei pääse lenkille tarpeeksi usein ;).

Luulin, että viimeinen viikko olisi todella helppo loppurutistus. Mutta kävi just toisinpäin! Tää on ollu tosi vaikea viikko!!! Aattelin, et elän jollain kaalisopalla tms., et taatusti pääsen tavoitteeseen, mut pöh. Jotenkin sitä syö entistä helpommin väärin :O. Taitaa olla jotenkin psykologinen juttu vissiin.

Ja mikä on tyhmää...! Se, että käy illalla puntarilla. Meinaan eilen kävin sekä aamulla, että illalla. Aamulla "suht ok", illalla AIVAN LIIKAA. Olo kieltämättä olikin jotenkin "pöhö". Aamulla kyl oli taas onneks hyvällä mallilla ;)))... Illalla menin apeissa tunnelmissa nukkuun, mutta aamulla onneks taas mieli piristy.

Tänään koitan jaksaa olla kevyemmin, etten ainakaan plussia enää kerää (parina aamuna näyttäny plussaa) ja huomenna tuun naputtaan tuloksen. Vieläkään en siis ole ihan tavoitteeseen päässyt, tähän mennessä... ja vähän pahaa pelkään...

Huomiseen!